For mange markedsgæster er det en fast del af turen til Dølle, at de skal have en Dølle-pølse.
I år er den navnkundige markedspølse en blanding af tradition og fornyelse, idet det - som Folketidende tidligere har fortalt - er Slagter Zangenberg, der har overtaget opgaven med at lave Dølle-pølsen.
Folketidende gik derfor en tur på markedspladsen for at spørge nogle af gæsterne, hvad de synes om den nye udegave af Dølle-pølsen.
Og det overordnede indtryk blandt dem, vi talte med, var, at den er god - men måske ikke helt så god som den gamle Dølle-pølse.
- Den er godkendt. Den er mere krydret i det, end den gamle. Det er okay, men jeg kunne bedre lide den gamle, mener Henrik Pedersen, der sidder sammen med Jeanette Pedersen.
Hun er enig:
- Den er meget krydret, men den er dejlig sprød, og måske er det også bare fordi, man er vant til den gamle og lige skal vænne sig til den nye. Zangenberg plejer at lave god mad, siger hun.
- Minder lidt om en frankfurter
Et andet sted på pladsen sidder Dan Jeppson. Selvom han efterhånden har boet 12 år på Lolland, er det hans første tur på Dølle - og dermed også hans første Dølle-pølse, da Folketidende taler med ham.
- Jeg synes, den er god. Jeg kan godt lide, at den er lidt grov i det. Den minder lidt om en frankfurter, og så er den godt krydret. Det synes jeg er fint, fortæller han.
Udover en ny variant af Dølle-pølsen har markedsledelsen også lavet en anden væsentlig ændring, der handler om øl. Det kan du læse mere om HER.