Annonce
Dølle

Den nye Dølle-pølse: Hvad siger markedsgæsterne?

Henrik og Jeanette Pedersen kan godt lide den nye Dølle-pølse, men de synes begge, at den gamle var lidt bedre. Fot: Jakob Poulsen
En af nyhederne på årets Dølle er en ny variant af den kendte Dølle-pølse. Men hvad siger markedsgæsterne til den nye pølse?

For mange markedsgæster er det en fast del af turen til Dølle, at de skal have en Dølle-pølse.

I år er den navnkundige markedspølse en blanding af tradition og fornyelse, idet det - som Folketidende tidligere har fortalt - er Slagter Zangenberg, der har overtaget opgaven med at lave Dølle-pølsen.

Folketidende gik derfor en tur på markedspladsen for at spørge nogle af gæsterne, hvad de synes om den nye udegave af Dølle-pølsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det overordnede indtryk blandt dem, vi talte med, var, at den er god - men måske ikke helt så god som den gamle Dølle-pølse.

- Den er godkendt. Den er mere krydret i det, end den gamle. Det er okay, men jeg kunne bedre lide den gamle, mener Henrik Pedersen, der sidder sammen med Jeanette Pedersen.

Hun er enig:

- Den er meget krydret, men den er dejlig sprød, og måske er det også  bare fordi, man er vant til den gamle og lige skal vænne sig til den nye. Zangenberg plejer at lave god mad, siger hun.

- Minder lidt om en frankfurter

Et andet sted på pladsen sidder Dan Jeppson. Selvom han efterhånden har boet 12 år på Lolland, er det hans første tur på Dølle - og dermed også hans første Dølle-pølse, da Folketidende taler med ham.

- Jeg synes, den er god. Jeg kan godt lide, at den er lidt grov i det. Den minder lidt om en frankfurter, og så er den godt krydret. Det synes jeg er fint, fortæller han.

Udover en ny variant af Dølle-pølsen har markedsledelsen også lavet en anden væsentlig ændring, der handler om øl. Det kan du læse mere om HER.

Det er første gang, at Dan Jeppson smager Dølle-pølsen, og han er godt tilfreds. Foto: Jakob Poulsen
  • Henrik og Jeanette Pedersen kan godt lide den nye Dølle-pølse, men de synes begge, at den gamle var lidt bedre. Fot: Jakob Poulsen
  • Det er første gang, at Dan Jeppson smager Dølle-pølsen, og han er godt tilfreds. Foto: Jakob Poulsen
Annonce
112

Dølle-kørsel blev dyr: Det måtte hun slet ikke

Annonce
Annonce
Nykøbing

Ekstatisk formand aflyser ALT: Selv tandlægen må vente

Lolland

Overrasket over fremmøde efter stort forarbejde: Kun én mødte op

Falster

Ville fjerne gedehams: Det endte med besøg af brandvæsenet

Vejret

Byger popper op i den sydlige del: Vejrskifte på vej

Nykøbing

Stort rykind: Nu er Nykøbing fyldt med børn

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Guldborgsund

Indenfor få uger går det i gang: Stort projekt lige i bymidten

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Politik

SF kan blive kongemager eller ligegyldig efter EU-valg

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Annonce
Annonce
Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Lokal nyt

Advarer før pinsen: Tænk jer om

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Lolland

- Kommunen skubber ansvaret væk, og lægger det over på de frivillige

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik

Sport

Sendte pædagogerne op i det røde felt: Nu har han fået 3-årig kontrakt